Hogy kell rendelni az iherb.com-ról?
Szia!
Sikerült azóta rendelned? Én sem tudok olyan jól angolul.. hosszú lenne ide végig leírni, de itt találtam egy jó ismertetőt, nekem segített, talán neked is használ: [link]
Először a nyitóoldalon a my account feliratra kattintva regisztrálni kell, email cím és jelszó megadásával. Amit szeretnél megvásárolni azt az add to cart felírattal pakolhatod a képzeletbeli bevásárlókocsidba. A view cart feliratra kattintva átnézheted a rendelni kívánt termékeket, itt módosíthatod a rendelésedet. Első vásárlás esetén kedvezményt érvényesíthetsz egy már itt vásárolt vásárló kuponkódjával. A vásárlás értékétől függ mennyi ez a kedvezmény, 5 USD v. 40 USD rendelés fölött már 10 USD a kedvezmény. Az én kódom amivel ezt a kedvezmény érvényesíteni tudod: FSN238. Ezért én a következő vásárlásaimra kedvezményt kapok. De ha Te is regisztrálsz neked is lesz kuponkódod amit tovább adhatsz!!!
Szállítási lehetőségek közül legjobb ha az international airmail-t választod, 2,720 kg-ig és 80 USD összeghatárig lehet ezt a rendelési módot választani, súlytól függően 8-10-12 USD lesz a plusz szállítási díj. Majd meg kell adnod a szállítási címet, majd bankártyával lehet fizetni. Fizetés előtt ellenőrizheted az adatokat, grand total felírat mellett találhatod a végösszeget, majd a place order felíratra kattintva véglegesítheted a vásárlást.
Köszönet ha az én kódomat: FSN238 az első vásárlós kedvezményed érvényesítésére! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!