Miért van néhány embernek ilyen lyukszerű valami az állán?
Figyelt kérdés
Eddig csak férfiaknál láttam. Szerintem tudjátok mire gondolok. Ennek mi lehet az oka?2009. nov. 22. 23:19
1/13 anonim válasza:
nem , nem tudom mire gondolsz :O
3/13 anonim válasza:
Kis bemélyedés? Lányoknál nyagyon szexi akinél van.
4/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, milyen az állhorpasz, de ilyen picike kis bemélyedés az állon =). Nem találok erről az állhorpaszról egy képet meg semmit se sajnos a google-n.
2009. nov. 22. 23:37
5/13 anonim válasza:
John Travoltának nem olyasmi van?!
6/13 anonim válasza:
az egyik dr haus-ban volt az, h a gyereknek volt állhorpasza a szülőknek nem.
Ez lehetetlen, mert dominánsan öröklődik és legalább az egyik szülőnek kellett volna, h ilyen legyen az álla.
És ez alapján jöttek rá ,h a szülei nem a vér szerinti szülők......
A filmben állhorpasznak nevezték.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, pont olyan, mint John Travoltának! A barátomnak is ilyen az álla, csak őt azért nem rakom fel ide =). Szóval ez mire jó, vagy mi ez? Olyan, mint a gödröcskék az arcon? =)
2009. nov. 23. 00:16
8/13 anonim válasza:
mi úgy hívjuk seggáll:)
9/13 anonim válasza:
seggáll :DDDDD ez nagyon jó :D
hogyhogy miért van. olyan mint a lábujjszőr: semmire se jó
10/13 anonim válasza:
Barátomnak is van, én hereállnak hívom :DD Tudjátok., van a family Guy mese, abban is ilyen van a pasinak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!