Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Huszonéves csajok! Ennek a...

Huszonéves csajok! Ennek a srácnak az arca vagy a teste tetszik-e nektek jobban?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyire szexis? (1-10)

2013. dec. 5. 22:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem se arcra, se testre nem az esetem, de, ha választani kell, a feje jobb. A teste túl kigyúrt, nem szeretem a túl izmos pasikat. És nem, nem azért, mert sose lehetne izmos pasim.
2013. dec. 5. 23:51
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is 10-ből 10-es, nagyon jó pasi. :) Arcra és testre is tökéletes.
2013. dec. 5. 23:55
 13/26 anonim ***** válasza:
Arc nem tetszik, a teste sem, mert elrontja az összehatást, hogy elfelejtett lábazni:D.
2013. dec. 6. 00:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
fiúként mondom, hogy sztem ez azért nem jön be a lányoknak, mert túl tökéletes, nem tudják értékelni, nincs benne semmi különleges, "Ken-baba"
2013. dec. 6. 00:49
 15/26 anonim ***** válasza:
a feje beképzelt, de el tudom képzelni, hogy amúgy tök aranyos a mosolya, szóval inkább az arca tetszik, nem ezzel az arckifejezéssel, a teste sem rossz, ha nem lenne ennyire izmos jobban tetszene
2013. dec. 6. 07:00
 16/26 QueenRavenna ***** válasza:
Nekem a teste jobban tetszik. 9/10 összességében.
2013. dec. 6. 07:11
 17/26 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik egyben: )

27/n

2013. dec. 6. 09:06
 18/26 anonim válasza:
Igeeeen, már vártam, hogy mikor jelenik meg egy kommentelő, aki szerint itt mindenki csak azért fanyalog, mert "sosem lesz ilyen jó pasija". Még véletlenül sem lehet, hogy azért, mert az embereknek eltérő az ízlése, dehogy! :D
2013. dec. 6. 09:08
 19/26 anonim ***** válasza:

Nagyon jól néz ki, rendben van mindenhogy :)

10/10!

2013. dec. 6. 10:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen, így belegondolva azért nem tetszett az arca, mert nagyon nem szimpatikus, beképzeltnek tűnik, de gondolom megmondták neki, hogy ilyen fejet vágjon, szóval ha az utcán látnám, biztos helyesnek gondolnám. Az viszont még mindig nagyon nem tetszik, hogy egy kigyúrt felsőtesthez olyan lábai vannak kb, mint SP-nek:D.
2013. dec. 6. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!