Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másnak is ekkora az abroncs?

Másnak is ekkora az abroncs?

Figyelt kérdés

Eg csomú lány kézben tudja cipelni az abroncsát. Én is, de akkora, hogy nem férek el tőle. Kb. akkora mint az egész alsőtestem ÖSZEAJTVA. Holnap megyünk főpróbára, de így nem tudom, hogy fogom vinni a buszon...

Más lányok hogy oldják meg? Egy csomú lánynak elfér az abroncsa kis helyeken is, múltkor láttam egy lányt, akinek az iskola ablakában volt, kb egy táskányi helyet foglalt el. Hát az enyém 6 táskányit kb. Az alsó része akkora, hgy ne lehet tovább hajtani. Hogy "viszitek"?

Bocsánat ha buta kérdés, de ez most aggaszt picit.

2013. dec. 4. 22:50
 1/2 anonim válasza:
Össze kell hajtani :) megfogod és 8-ast hajtasz (megcsavarod) majd kettéhajtod.
2013. dec. 4. 23:03
 2/2 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy ha több, mint 3 karikás, akkor kicsit nehezebb ügy, de nem lehetetlen. Kizárt dolognak tartom, ogy rendesen összehajtottad és nem férsz tőle.
2013. dec. 4. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!