Tudom, hogy két férfifotót linkeltem be, de nekem ezek nagyon tetszenek és szívesen levágatnám a hajam, csak annyiszor hallom, hogy a rövid haj nem nőies.
a hosszú haj nyer! szex közben hátulról megmarkolni..
2013. dec. 3. 23:50
22/33 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan nő aki szebb lenne rövid hajjal.
Max. van akinek kevésbé sz*rul áll.
Akik vannak jó nők rövid hajjal, azok annak köszönhetik hogy amúgy is jó a testük és szép az arcuk és ebbe még éppen belefér a rövid haj, de hosszabb hajjal sokkal szexibbek lennének.
Könyörgöm le ne vágasd a hajad ha tényleg olyasmi amit linkeltél :)
2013. dec. 4. 00:27
23/33 anonim válasza:
Mondjuk Emma Watsonnak és Jennifer Lawrencenek nagyon jól áll a rövid haj.
2013. dec. 4. 00:31
24/33 anonim válasza:
Dehogy áll jó neki, csak ő pont jó példa arra amit említettem, hogy van egy nagyon csini arca meg jó alakja, ezért attól független hogy rövid hajú még belefér a jó nő kategóriába.
De nem tudom elhinni, hogy valaki szebbnek/szexibbnek látja itt:
Vagy ha valaki még is, az 100ból 1 ember, szerintem.
2013. dec. 4. 00:38
25/33 anonim válasza:
Ízlés dolga.. ha nagyon szép az arca, akkor nekem jobban tetszik a rövid hajjal (lásd. még Audrey Hepburn) de abban tökéletesen egyetértek veled, hogy ha valakinek nem kiemelkedően szép az arca, akkor inkább hosszabb haja legyen.
2013. dec. 4. 01:08
26/33 anonim válasza:
A lényeg, hogy te jól érezd magad a saját bőrödben. Nézz ki úgy, ahogy magadnak tetszel, és akkor megtalálod azt a pasit is, akinek szintén úgy fogsz tetszeni. Végülis a te fejed, ne már más mondja meg, hogy nézzen ki!
2013. dec. 4. 05:19
27/33 anonim válasza:
Szerintem minden lány jobban néz ki hosszú hajjal.
Oké, köszi, hogy ilyen sokan írtatok, át fogom gondolni, amiket mondtatok. Volt már rövid hajam majdnem ennyire és nagyon gyorsan visszanőtt ahhoz képest, csak mindenki sírt a hajam után
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!