Smink+ szolárium? Lehet együtt a kettőt? (+ egyéb kérdések)
Ha elmegyek szoláriumozni, akkor le kell előtte mosnom a sminket az arcomról (púder, alapozó), vagy ez nincs hatással a "barnulásra"?
Bocsi, biztos debil kérdés, de hétfőn akarok először menni és nem tudok róla semmit.
Illetve az számít-e valamit, hogy festett hajam van és szeplős vagyok, és fogamzásgátlót szedek? Hallottam valami ilyesmit, hogy ez utóbbi számít, de nem értem miért...
Hálás lennék, ha valaki megválaszolná a kérdéseim! :)
(Ja és mielőtt azt írnátok, hogy veszélyes és ne menjek: Aranyosak vagytok, akik aggódtok, de nem kívánok ebből rendszert csinálni, csak szilveszterre szeretnék szép színt kapni. :))
szerintem a sminket mosd le előtte, mert az káros...
a nap is beleégeti a bőrödbe nyáron, akk a szoli...
a többiről nem tudok nyilatakozni...:(
Sminket tényleg mosd le.
Azt nem tudom mennyire vagy szeplős, nekem az egész arcom olyan gyerekkorom óta, ha szoliba megyek utána erősebben látszik, plusz kijön máshol is a testemen, kezemen. Hát elég ronda... inkább maradok fehér.
ha eccer rajtad marad véletlen a smink, nemfogsz belehalni. de alapozó azért nelegyen rajtad.
deha kivan festve mondjuk a szemed, semmi bajod nemlesz ha úgymész szoliba.
a szeplő oké ,h. kicsit utánna megerősödik..de állítólag utánna visszáll a régire :D
igaz? bnőmnek így volt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!