Blackdragon1997 kérdése:
Lányok szerintetek hogy jövök be igy képröl kivülröl?
2013. nov. 30. 22:29
11/18 anonim válasza:
1.már az irritáló,hogy a neved y-nal írod. 2.szerencsédre aranyos gyereknek tűnsz,olyan jámbor fejed van,szóval pacsi....:DDD 16/L
13/18 A kérdező kommentje:
mi nem?
2013. dec. 1. 19:34
14/18 anonim válasza:
a hajad gáz (mi ez a frufru?), vagy legyen egységesen rövid, vagy hosszabb, de ez így béna. de a szemed szép, aranyosnak tűnsz. nem vagy egy "azta rohadt mennyire helyes" fiú, de a külsőd megvan ahhoz, hogy a személyiségeddel hódíts!
15/18 anonim válasza:
De érdekes színed van.... :)
Amúgy semmi gond veled, még pár év, és jó pasi leszel.
16/18 anonim válasza:
Az arcod helyes de a testalkatod szar mer csapott a vállad és nem vagy elég magas és vékony
17/18 A kérdező kommentje:
utolso válaszolo magasnak magas vagyok igy jépröl lehet hogy anyira nem látszik de maggas vagyok
2013. dec. 7. 16:11
18/18 anonim válasza:
A hajad nekem sem tetszik, de aranyosnak és szimpatikusnak tűnsz első látásra.
A testalkatod szerintem is érdekes, lehet hogy a kép miatt csak de egy kis edzés elférne :D
Összességében nincs veled nagy baj
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!