Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány éves kortól lehetne száj...

Hány éves kortól lehetne száj pc-t hordani?

Figyelt kérdés
Ez nem tudom melyik kategóriába tartozna. Egyik ismerősünk azt mondta, hogy az tönkre is teheti a fogat de néztem és egyáltalán nem érne hozzá (ez csak az én elméletem kérlek ne nézzetek hülyének én ezekben annyira nem vagyok jártas): ?

2013. nov. 29. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Száj pc? Szájba tehető számítógép is van már??
2013. nov. 29. 09:34
 2/4 A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam, en a percingre :)
2013. nov. 29. 10:02
 3/4 anonim válasza:

Hogy hány éves kortól lehet száj piercinget hordani, azt nem tudom.Nincs megszabva...Én úgy tudom 16 éves kortól már szülői engedély nélkül is kiszúrják.Legalábbis nekem megtették.:D

És igen, tönkre teheti a fogat, mert lekopik a fogzománc emiatt...és hozzá ér folyamatosan a fogadhoz, ha beszélsz.De szerintem ha nagyon akarod a piercinget ez ne legyen akadály.Nekem is mondták itt a káros hatásait, de hát na...:))

2013. nov. 30. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Uh elírtam -.-" piercing*
2013. dec. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!