Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyenge a köröm. Már mindent...

Gyenge a köröm. Már mindent kipróbáltam szinte! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok de amióta csak emlékszem gyenge volt a körmöm.Próbáltam már vagy 1000 féle körömerősítőt(Jolie frank,astor,moyra,avonos és még stb..)szedtem kovaföld kapszullát, multivitamint(ezt még mostis szedem)és szépségvéitamint(bérest),de semminek nincs eredménye.Reszeltem már minden féle képpen,mindennel. Kenegettem olivaolajjal, kézkrémmel tehát minden amit el tudtok képzelni,és semmi hatása.Ugyan olyan gyenge a körmöm és lemezesem beszakadó mint előtte.mit tegyek?Kérlek segítsetek!
2009. nov. 20. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Japan manikur? Az allitolag segit.
2009. nov. 20. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sok tojást, mandulát, diót egyél. Egy próbát még megér. A körömerősítők hülyeségek, mert a köröm nem szívja be az anyagokat.
2009. nov. 20. 21:02
 3/7 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy a japán manikűr használ-e ,szeintem attól csak fényesebb lesz.
2009. nov. 21. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Először én sem bíztam benne, de nekem a Moyra körömágypuhító olaj (narancssárgás színű) segített. Olcsó, olyan 300-400 Ft körül van. És az is segíthet, ha nem lakkozod a körmöd túl erős színű körömlakkal, pl feketével, vagy rikító rózsaszínnel, mert azok erősen színezettek, és nekem azok tették tönkre a körmeim. Használj lágyabb színeket, vagy átlátszót, ha lakkozod a körmeid. :)
2009. nov. 21. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem is az,de sajnos azért mert kiskoromban sokáig rágtam

átlátszó körömlak plusz magne b6

és mindig reszelek egy keveset belőle és esélye sincs repedezni,bár előfordul h letörik mosogatás után mert a viz felpuhitja :S

aztán néha veszek műkörmöt, és egy ideig rajta hagyom,attól nekem eszméletlenül megerősödik :O

2009. nov. 25. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Avonos körömerősítő lakkok nagyon jók szerintem. Nekem használt.
2009. dec. 30. 23:47
 7/7 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy megoldódott-e azóta a problémád, én most találtam végre egy olyan körömerősítőt, ami használ is. Az a neve, hogy nail vital, és az eroskormok.hu oldalról rendeltem. Előtte én is rengeteg lakkot, vitamint próbáltam, semmi sem segített. Bár ez nem túl olcsó, de a körmöm már megerősödött, és még hónapokig elég lesz ez a csomag. Azóta láttam már a parfümériákban is. Remélem, tudtam segíteni. Kriszti
2011. febr. 15. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!