Valaki tud segíteni? Választ adni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok most jött meg elöszőr és nincs mellem nagyon lapos vagyok..sokat bántottak miatta általánosba mindennap megaláztak. Meg fog még valaha nőni? nagyn bánt ...Mind2 testvérem olyan mint egy modell ezért nem értem..:( és bánt is..2013. nov. 27. 09:57
1/3 anonim válasza:
nyugi :) nekem 16 évesen kezdett nőni, 3 év alatt 75B-s cickóm lett. igaz, így sem nagy, de nem is olyan kicsi.. :D szóval igen, valószínüleg fog nőni. de ha nem is lesz óriási, ne stresszelj ezen, fogadd el magad! sok srác jobban szereti a kisebb ciciket ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen.. csak nagyon rossz mikor az osztálytársak/évfolyamtársak ezzel piszkálnak:C :\\ de köszi a választ:))
2013. nov. 27. 10:02
3/3 anonim válasza:
buták, azért piszkálnak... legyél te az okosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!