Szerintetek milyen a fenekem?
Figyelt kérdés
A barátom nem igazán foglalkozik annyit a popsimmal mint régebben , lehet neki is feltűnt,hogy már nem olyan szép mert lapos lett és nem olyan szép kerek.Nagyon gáz szerintetek? Már nem igazán szeretem mutogatni sem inkább ülve öltözködöm.
2013. nov. 24. 18:53
11/33 anonim válasza:
kicsi, a nagyobb 3.14csát szeretem, de nem is én vagyok a barátod
12/33 anonim válasza:
Jaj istenem, ez legyen életed legnagyobb problémája...
nem akarsz a segged mellé linkelni egy IQ tesztet is?
13/33 anonim válasza:
" Már nem igazán szeretem mutogatni sem inkább ülve öltözködöm. "
ereidet azért próbáld meg nem felvágni... ostoba.
14/33 A kérdező kommentje:
Nem egónövelés és honnan tudjátok,hogy előtte milyen volt? Nem lehet szerintem lapos?
2013. nov. 24. 19:02
15/33 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nekem az ilyen fenék nem tetszik.
17/33 anonim válasza:
Ez nem formás meg szexi, ez már gusztustalan.
18/33 anonim válasza:
Pedig szerintem ez formás meg szexi
19/33 anonim válasza:
jól tudod hogy tökéletes..... ezt a kérdést csak azért raktad ki remélve,hogy majd mindenki azt mondja neked: jajj,de gyönyörű feneked van! hát rosszul hiszed. utálják az emberek az ilyen kamu kérdéseket. ha már ennyire azt akarod hogy dicséjenek,tetted volna fel úgy hogy: szerintetek is jó a fenekem? hihetetlen..... egoisták,egoisták mindenhol.....
20/33 Lilikécske válasza:
Örülök, hogy az én s*ggem nem olyan, mint két dinnye.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!