Mi a véleményed a combomról? (KÉP)
Figyelt kérdés
A képek nyáron készültek, azóta már kicsit fogytam.
Minden építő jellegű kritikát szívesen várok!
2013. nov. 23. 20:15
1/9 anonim válasza:
"azóta már kicsit fogytam"
Én a vékony lányokat szeretem, de te már a fotókon is túl gebe voltál, ha azóta még fogytál is, szerintem fordulj sürgősen orvoshoz!
3/9 anonim válasza:
Orvoshoz azért nem kell fordulnod, de szerintem is túl vékony.
4/9 anonim válasza:
Szörnye vékony vagy, izmodoj kicsit. Fenekedre sem ártana gyúrni, nagyon kis lapi.
5/9 anonim válasza:
Ebből nem szabad fogyni, izmosodhatsz picit.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is kicsit sovány vagy, de nincs nagy baj vele.
Látom a bőröd viszont vékony, kicsit átlátszanak az erek a lábadon.
7/9 anonim válasza:
izmosodj és formáld a feneked mert az nagyon nincs
8/9 anonim válasza:
Szerintem a súlyod rendben van, de feszesíteni kéne, mert hiába vékony a combod, ha löttyedt rajta a bőr még így is. Feneked meg egyáltalán nincs. Nagyon jó adottságaid vannak, érdemes lenne kihasználni őket, és megformálni azt, ami már amúgy is rendben van. Ha egy picit rágyúrsz combra és popóra, esetleg hasra, hogy szálkásabb legyen (amúgy szép lapos), bomba alakod lehet.
9/9 anonim válasza:
nagyon rendben van, nem kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!