Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most szúrattam orrpiercinget...

Most szúrattam orrpiercinget (bogyósat), és folyamatosan attól félek, hogy kiesik, mert hiába nyomom be, egy kicsit mindig kilóg az ékszer. Idővel majd kicsit stabilabban fog állni, vagy így marad?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 18:59
 1/2 anonim válasza:
szia.nekem 5 napja van bennt az orrpiercingem,és az elsö idökben kifelé állt.de nekem mostmár rendesen bennevan.ha nagyon kiáll akkor úgy nyomd beljebb h rajtatartod az ujjad kb.10 percig és leragasztod.énis ezt csináltam.lehet h hülyeség de nekem bevált.;)
2009. dec. 30. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Huha a bogyos végű hülyeség volt :(:(

A legjobb a spirálos, hidd el :S majd ha már cserélheted a pc-t sztem váltsd át spirálos végüre, de végülis te tudod :D

2010. aug. 1. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!