Ez nagyon visszataszító egy női testen? (kép)
Figyelt kérdés
Mondjuk ha a hölgy betegség miatt anno nagyon elhízott ám mára már meggyógyult és lefogyott, de ilyen maradt a bőre. (Kompenzálásképpen az arca szép.)
Kérlek az életkorotokat is írjátok le. Köszönöm!
2013. nov. 18. 22:41
21/32 anonim válasza:
Nálam ez nemlenne probléma, előfordul. Ha szeretek valakit akkor elfogadom a hibáival is. Senki sem tökéletes.
18/F
22/32 anonim válasza:
u.i. Szép a bugyid, a kék a kedvenc színem ha ez te vagy. :)
23/32 anonim válasza:
Nekem a karomon, meg a vállamon van ilyen, a gyúrástól. Aki szerint ez gáz, az nem szerelmes, csak kanos.
24/32 anonim válasza:
Te legalább felöltözve tök csinos lehetsz, én még sajna ezt se mondhatom el magamról.. :S
25/32 anonim válasza:
Abszolùt nem zavar , nekem tetszik a hasad, alakod :)
26/32 anonim válasza:
Abszolùt nem zavar , nekem tetszik a hasad, alakod :) 22F
27/32 anonim válasza:
Ilyenem nekem is van sajna :/ Ha valaha kövér volt az ember akkor sajna ez marad utána... Így biztosan nem zavarna, hiszen nekem is van :D
De szerintem, ha nem lenne akkor sem lenne szakító ok.
25F
30/32 anonim válasza:
29-es, mi vagy te, kutya? :D
szép alakod van. tény, strandon és első benyomásként nem lenne szép látvány, de igazából ennyi. egyáltalán nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!