Ha veszek UV lampat akkor tudok csinalni magamnak zseles koromoket?
Meg tudod csinálni, én is gondolkozom rajta :)
Ha jól tudom, ilyenkor is bolyhozni szokták kicsit a körmöt. Azért olvass utána, de elvileg semmi akadálya.
Én már néztem erről videót,amit olyan divatblogok készítettek,akik blogos találkozón megkapták az Essence otthoni gélszettjét.
Hidd el,nem lett szép eredményük,volt,amelyiknek 2 nap alatt lejött róla a körömlakkja...
Én azt mondom,hogy havi 1X igazán el lehet menni egy körmöshöz, meg kell találni a reális áron dolgozó körmöst. Nálunk 1500 Ft egy géllakkozás díszítéssel, a zselé+géllakk 2000 Ft. Arról nem is beszélve,hogy amit egy körmös megcsinál,az szépen meg van csinálva és tovább tart,mivel professzionális termékeket használ.
"Meg tudod csinálni, csak nem lesz szép, és tartós."
Na, aztán miért ne lenne az? Én már nagyon régóta itthon csinálom és szép is lesz meg tartós is. Te nyilván műkörmös vagy és félsz, hogy egyre többen csinálják otthon... -.-
Azért egy UV-lámpa és zselé még elég kevés lesz.
Kell hozzá még egy-két eszköz és kence, és vagy sikerül, vagy nem. Ismerek olyat, aki egy éve vacakol vele otthon, de még mindig olyan béna, hogy két nap után lepattogzik, felválik, stb. Annyira azért nem egyszerű megcsinálni, de nem lehetetlen. Csak legalább egy körmös tanfolyamról szerezz oktatóanyagot, és ne csak így ess neki, mert elég ronda körömbetegségeket is össze lehet hozni házi kontárkodással.
Elsőre talán inkább gél lakkal próbálkozz, azért egyszerűbb valamivel.
Én is úgy értettem, hogy nem körmöt akarsz építeni, csak zselé lakkozni.
Azt meg tudod csinálni, de tényleg nem ilyen egyszerű, hogy csak a lámpa alá rakod a kezed. Nem túl bonyolult, de vannak trükkjei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!