Hogy lehetnek fehérebb fogaim?
Figyelt kérdés
Rendszeresen mosom a fogam fehérítős fogkrémmel és nem fehéredik ki ... Sárga fogaim vannak és már nagyon zavarnak. Nem tudtok valami fogfehérítős módszert??? Lehetőleg nem szeretnék sokat költeni rá :D Kedves és értelmes válaszokat szeretnék :)2013. nov. 17. 20:08
1/2 anonim válasza:
Pont holnaptól lesz akciós a Rossmannban a fogpor,ami hasonlóan a szódabikarbónához, por állagú fogfehérítő. Ez a por a fogkőre is jó. Sajnos nem tudom a márkát,telefonról vagyok. De ha beírod a Google-be,kihozza.
2/2 anonim válasza:
Keverj össze 1 teáskanál szódabikarbónát lime-al vagy citrommal, keverd össze és moss vele fogat.
Itt van videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=yd40HBTA4Rw
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!