Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az a kérdésem hogy 40centit a...

(:cinti:) kérdése:

Az a kérdésem hogy 40centit a hajamból eladnék parókának/póthajnak. Mennyiért tudnám és kinek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is eladtam Debrecenben 10000 ft-t kaptam érte a shine hajkereskedésnél
2013. nov. 16. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

10ezer forintot negyven centiért?

Én nekem mesélte anyám, hogy ismerőse 50 centit vagy 50 ezerért adott el.. Vagy többért, nem tudom pontosan.

2013. nov. 16. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:

10 körül kapsz, plusz általában a vágás ingyen van. De ez nagyon függ a helytől is. Gondolom a fél országot nem akarod átutazni, úgyhogy google-ben keress a környékeden ilyesmit, vagy legalább írd le, hol laksz, hátha tud valaki segíteni.

De fontos, hogy egészséges, lehetőleg kb. egy hosszúságú legyen a levágandó haj, és vegyileg kezeletlen (hajfestés, színezés, tartós egyenesítés, dauer, stb).

Többet is kaphatsz, ha különleges a hajad színe, állaga, extrémen sok, de a tipikus, átlagos az ennyi.

2013. nov. 16. 21:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát mindenki azt mondja iszonyat sok hajam van és sötétszőke vagy világos barna. Attól függ. Alul 51centi tőböl felül 67 körül. Nincs festve vagy melírozva. Picit töredezett 1-2 centi. Formázható, eredetileg göndör. Szolnoki vagyok és ha kell küldök képet.
2013. nov. 16. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!