Ha egy lány nem telt alkatú és nem jár kondizni, akkor nem is lehetnek szép, vastag, formás lábai?
Figyelt kérdés
Először azt hittem csak én vagyok így, de másokon is azt vettem észre hogy ha nem izmos és nem is teltkarcsú, akkor olyan "pipaszár" lábai vannak mint nekem.
Vagy ez is genetika és nincs mindig így?
2013. nov. 15. 15:52
1/3 anonim válasza:
He?
Nem csak a kondi "csinál" szép formás lábakat. Más sportolási lehetőség is van a világon.
És nem, nem csak a teltkarcsúaknak lehetnek szép lábai. Nem is értem honnan vetted ezt. Én még egy kövért nem láttam szép formás izmos lábbal.
2/3 anonim válasza:
Ez leginkább alkat kérdése. Lányok közül vannak, akik combban, csípőben, fenékben erősebbek, míg a másik véglet, akiknek minden a hasukra megy.
Gondolom te az utóbbi kategóriába tartozol, így valóban edzened kell a lábadra, hogy ne legyen olyan vékony (bár szerintem szép).
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem szép, ha egy nő izmos! Egy kevés izom itt-ott, bizonyos helyeken elmegy, de ha az egész csaj izmos, az valami hányás. Olyan, mint egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!