Az én fülembe lehet rendesen piercinget szúrni?
Figyelt kérdés
Tragus és helix piercinget szeretnék már elég rég óta (helixből karikát, tragusból olyan kis bogyót), de nem tudom, hogy az én fülem alkalmas-e rá. Oké, technikailag nyilván meg lehet oldani, de jól fog kinézni benne?
Ilyen a fülem: [link]
2013. nov. 14. 22:19
1/4 anonim válasza:
Hogy jól fog-e kinézni az attól függ ki nézi:) Nekem nem tetszenek ezek a fajta piercingek senkin. De a füleddel amúgy nem látok semmi bajt, pont olyan mint bármelyik fül.
2/4 anonim válasza:
olyan olyan piercingről van szó, ami mindenkinek jól áll.
szerintem a te füledben is jól mutatna mindkettő.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Csak azért kérdeztem, mert ahova a tragust szúrnák, az a porc nekem elég kicsi és nem tudom, hogy hozzá lehet-e egyáltalán rendesen férni, illetve, hogy a fülhallgatót be tudnám e rendesen tenni, nem nyomná-e, beférne-e egyáltalán stb. A helix porc pedig épp az ellenkezője, olyan nagy és íves, vagy hogy is mondjam :D De lehet a legjobb, ha elmegyek szakemberhez megkérdezni, ő biztos tudni fogja.
2013. nov. 15. 17:34
4/4 anonim válasza:
nekem mindkét fülemben van tragus, holott nekem is kicsi az a rész. ha talpas ékszert rakatsz bele, akkor gond nélkül beletudod majd rakni a fülhallgatót a füledbe, bár az első hetekben érzékeny lesz ott a füled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!