Férfiak! Az ilyen comb mennyire vastag?
Ennyi parasztot egy rakáson...
1: Ott hát, a combomon. És valószínűleg a "milyen az alakom? képet priviben küldök" kérdések feltevői sem a nyakukon hordják a fejüket. -.-
Nem feltétlenül szeretném mindenki számára elérhetővé tenni a képet. Amúgy nem mindegy ez neked?
2: Nem! Nincs mit fogynom, az utóbbi időben adtam le 15 kg-t. Szimplán érdekel, hogy mennyire tűnik vastagnak, ugyanis kifejezetten izmos a sok futástól....
Köszi az érdemi hozzászólásokat!
" Szimplán érdekel, hogy mennyire tűnik vastagnak, ..."
De miért? Ezt kérdeztem, hogy miért vagy kíváncsi idegenek véleményére. Valaki azt fogja mondani, hogy vastag, valaki meg azt, hogy nem az. És még én vagyok a paraszt. :D
" És valószínűleg a "milyen az alakom? képet priviben küldök" kérdések feltevői sem a nyakukon hordják a fejüket. -.- "
Bezony, ők is hülyék.
Miért nehéz feltenni egy olyan képet ide, amiről nem lehet felismerni téged?
Miért könnyebb X embernek megadni a nicknevedet, hogy aztán ne győzd letiltani az idegesítő priviket?
Ember,ha más stílusban kérdezted volna,talán nem akadok ki. De ez a "ha ez van lefogysz,ha meg amaz akkor hízol" enyhén gúnyosnak tűnt....... Elnézésedet kérem,ha nem úgy szántad. Őszintén. Bocsi.
Érdekel mások véleménye,akkor is,ha hülyének nevezel. Ez miért baj? Tudod, elég sokat változtam az utóbbi időben. Egyesek szerint rendben vagyok külsőre, de mivel majdnem 2 évtizedet úgy éltem le,hogy dagadt voltam - amit rendre a pofámba nyomtak néhányan-,ezt kicsit nehéz elhinni, főleg olyanok szájából,akik a rokonaim. Ők 75 kilósan se tartottak dagadtnak. Ezért érdekel idegen, nem elfogult emberek véleménye.
Nem azért tettem ki a kérdést, hogy kötekedjenek velem. De persze névtelenül,ilyen oldalakon könnyű másokba belekötni. Mi lenne,ha csak akkor válaszolnál bizonyos kérdésekre,ha tényleg érdekel? Időt-enegriát spórolnál vele. Ha böki a szemed ez a kérdés, ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!