Lányok szerintetek helyes vagyok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok Bp mellett lakok és én szerintem csúnya vagyok :ss
Kép: [link]
Kép: [link]
2013. nov. 12. 23:14
11/25 Dwight Schrute válasza:
az ilyen kockás szarok mióta vannak még divatban? ne legyél már búza
12/25 anonim válasza:
irtó vékony vagy a pálcika kezeiddel, bár még mindig jobb mintha kövér lennél
stílusod az egy dolog, de egyáltalán nem vagy csúnya
13/25 anonim válasza:
csinálj magadról hétköznapi ruhában is egy fotót, sapi nélkül
14/25 anonim válasza:
könyörgöm kezdj el sportolni és enni!
15/25 anonim válasza:
Nem csunya vagy, hanem übergaz. Annak is a legalja.
16/25 anonim válasza:
Csúnya tényleg nem vagy. Csak férfiatlan, de az nagyon. Hozd helyre magad, mert így nem a nőknek fogsz kelleni, hanem csak a hozzád hasonlóknak. Talán..
17/25 anonim válasza:
Tényleg nem vagy csúnya, de ez a stílus borzalmas..
18/25 anonim válasza:
nem tűnsz túl önbizalomhiányosnak... egy átlagos kis díszmajom vagy, ha kinövöd a stílust, megférfiasodsz, akkor emberi külsőd lesz - 5 év múlva.
20/25 anonim válasza:
a képek ellentmondanak az állításoddal (mármint a képeken nagyonis úgy tűnik, hogy meg vagy elégedve magaddal). most vagy azt várod, hogy megcáfolják azt amit írtál, vagy fogalomzavaros vagy. nekem ugyan nem tetszel, de ha egy kicsit erősítenél (KARRA!) és változtatnál a stílusodon, akkor elég népszerű lehetnél a lányok körében.:) 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!