Mi a véleményetek a CrystalNails One Step CrystaLac Starter Kit szettről? Vett már valaki ilyet?
2013. nov. 12. 08:33
1/8 anonim válasza:
Nekem a One Step CrystaLac nagyon bejött imádom. 3 hétig tökéletesen fennmarad vagyis tovább is csak akkor már csúnya. Gyorsan köt és nem kell alapozóval, fedőlakkal bajlódni. Vékonyan kenve két rétegben tökéletesen fed, nem ráncosodik.
2/8 A kérdező kommentje:
koszi! es magadnak csinalod vagy kormossel?
2013. nov. 12. 09:21
3/8 anonim válasza:
:) körmös vagyok, szóval magamnak
4/8 A kérdező kommentje:
:):)
nekem is most ez a fajta van (először) nagyon bejött és gondoltam veszek egy ilyen készletet otthoni próbálkozásra (azért ezt már nem annyira bonyolult felrakni, mint egy porcelán vegy zselé körmöt)
ha nem megy, akkor meg így jártam:)
2013. nov. 12. 13:02
5/8 anonim válasza:
menni fog csak zárd le a széleket. A bőrt told fel és kapard le előtte, és ügyelj a lámpázási időre. Nail perep azért kell alá.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves Tőled, hogy írtál segítséget:)
2013. nov. 12. 14:16
7/8 anonim válasza:
ez leoldható, vagy le kell reszelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!