Fültágítás hogyan?
Két kérdésem lenne.
1: vettem ma egy '5mm' néven árult szilikon fültágítót. ehez képest megmértem itthon és a belső kis karika 5mm az egész (peremmel együtt) 10mm. akkor, ha nekem a lyukam 5mm hány mm-eset kell vennem?
2: Eddig itthon tágítottam különböző vastagságú szívószálakkal. de éjszaka mindig kicsúsznak ill. félek, hogy megszúrnak. Ti h oldottátok ezt meg?
Direkt erre a célra kitalált csigával, vagy tüskével, a tágítás méretének megfelelően.
Ha 5mm a szilikon, akkor 5mmre tágítsd, kicsit majd össze kell hajtani amikor beteszed.
Akkor nem tudom milyen választ kéne írnom h érthető legyen.
A kérdés az volt, h mi hogy oldottuk meg. Én továbbra is így: Fültágító tüskével, vagy csigával tágítottam ki a fülemet, keress utána googlen ha nem ismered.
Ha 5mm-es tágítót vettél akkor az az 5mm a belső átmérőre vonatkozik, a külsőt hiába méregeted. Nem 10mm re kell kitágítani a füled, ha egy 5mm-es tágítót be akarsz rakni.
Egyszerűen nem értem, hogy mit nem értesz.
első mindent leírt....annyi, hogyha a te házi eszközeidet bent akarod tartani a füledben, használhatsz kis átlátszó szilikongumikat, amiket lehet venni kínaiban, és azt ráteszed. Egyébként meg nem érdemeltél választ, és tudom hogy azóta már valószínüleg megoldódott a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!