Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fültágítás hogyan?

Fültágítás hogyan?

Figyelt kérdés

Két kérdésem lenne.

1: vettem ma egy '5mm' néven árult szilikon fültágítót. ehez képest megmértem itthon és a belső kis karika 5mm az egész (peremmel együtt) 10mm. akkor, ha nekem a lyukam 5mm hány mm-eset kell vennem?

2: Eddig itthon tágítottam különböző vastagságú szívószálakkal. de éjszaka mindig kicsúsznak ill. félek, hogy megszúrnak. Ti h oldottátok ezt meg?

2013. nov. 11. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Direkt erre a célra kitalált csigával, vagy tüskével, a tágítás méretének megfelelően.

Ha 5mm a szilikon, akkor 5mmre tágítsd, kicsit majd össze kell hajtani amikor beteszed.

2013. nov. 11. 22:18
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi h szántál rám időt de ez sajnos egyik kérdésemre sem volt válasz :(
2013. nov. 11. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudom milyen választ kéne írnom h érthető legyen.

A kérdés az volt, h mi hogy oldottuk meg. Én továbbra is így: Fültágító tüskével, vagy csigával tágítottam ki a fülemet, keress utána googlen ha nem ismered.

Ha 5mm-es tágítót vettél akkor az az 5mm a belső átmérőre vonatkozik, a külsőt hiába méregeted. Nem 10mm re kell kitágítani a füled, ha egy 5mm-es tágítót be akarsz rakni.

Egyszerűen nem értem, hogy mit nem értesz.

2013. nov. 11. 23:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet h hulyen kerdeztem bar szerintem ertheto. Az elsoben leirtam egy szitaiciot ahol az 5mmeskent arult tagito 10mm es kerdem en ez most h van?? A masodik pedig azokra vonatkozik akik szinten otthoni eszkozokkel tagitottak. Hogy azt hogyan oldottak meg, hogy ne szurjon, ne essen ki stb. (Bocsi az ekezethiany miatt de telorol vagyok)
2013. nov. 12. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

első mindent leírt....annyi, hogyha a te házi eszközeidet bent akarod tartani a füledben, használhatsz kis átlátszó szilikongumikat, amiket lehet venni kínaiban, és azt ráteszed. Egyébként meg nem érdemeltél választ, és tudom hogy azóta már valószínüleg megoldódott a problémád.

2013. dec. 24. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!