Lány vagyok, imádom a goth stílust. Foglalkoztat minden, ami ebbe a kategóriába tartozik. Marily Mansont, meg társait hallgatok, de közben szeretem a cyber gothot is, meg a zenét is. Ez milyen már?
ömm kislány.. semmi baj nincs benne ha több zenét hallgatsz.. én is odavagyok mansonért, minden albuma megvan tudom minden számát kívülről ilyesmi.. de attólmég imádom a visual keit,screemot, industrialt,koreai rnbt ilyesmi.. az h milyennek érzed belül az a te dolgod és a ruhád is megmutatja .. de semmi értelme elzárkózni dolgoktól, ezt csak a gyerekek teszik, ha nem vagy gyerekes akkor ne is agyajl ilyenen.. van ennél nagobb baj is a világban:D
egyébbként meg manson lehet goth is.. mert a gothnak sok fajtája van.. cyber goth, victorian goth... stb stb de barom az aki a zenét a műfaja miatt hallgatja.. a zene nem erre való.. a zene az zene és nem kategória
Menzon nem goth és ha megfeszül se lesz az. Ha valóban foglalkoztatna ez a stílus tudnád, hogy a goth zene a Bauhausnál, The Sisters of Mercynél, Fields of The Nephilimnél kezdődik.Az ilyen hörgős izéknek meg Nightwishnek, meg Within Tempationnek édeskevés közük van ehhez. Az igazi goth zenék nem igazán vannak egy súlycsoportban ezekkel a felfújt füzőkben tetszelgő parasztvakító divatformációkkal.
Sebaj. Hallgass egy kis rendes goth zenét, majd rájössz miről beszélek. Mert egy jó zenét 20-30 év múlva is zenének hívunk, van benne öltlet, kreativitás és tehetség. A zene nem arról szól hogy kivel lehet jobban sokkolni Anyucit vagy kinek van szebb fűzője...
A kialkadásért elnézést, köszönöm, hogy elmondhattam.
Ha cybert meg industrialt akarsz akkor:
Front 242
Nitzer Ebb
Throbbing Gristle
Skinny Puppy
Das Ich
ha meg goth-ot (ami teljesen máshogy hangzik mint az előbb felsorolt WT meg ilyenek):
Siouxsie and the Banshees (aki ezt nem tudja helyesen leírni az nálam megbukott a goth teszten)
Cinema Strange
Christian Death
Bauhaus
Nick Cave
The Cure
The Sex Gang Children
Specimen
Alien Sex Fiend
Marilyn Manson (példakép)
heavy metal
glam rock
industrial metal
dark rock
gothic rock-ot játszik : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!