Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetek model? És milyen model?

Hipszterlány kérdése:

Lehetek model? És milyen model?

Figyelt kérdés
14éves vagyok 164cm (tudom kicsi de még nőhetnek) (meg nem is kifútó model szeretnék lenni )szőkés-barna hajam van kékes-zöld a szemem 40kiló vagyok 80Bs mell homokóra alak különleges arcom van sokan mondták már hogy nagyon szép
2013. nov. 10. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Elöl deszka, hátul léc kb. Sovány vagy szerintem.
2013. nov. 10. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"sokan mondták már hogy nagyon szép"

Kb ilyen a kerdesed: anyu szerint szep vagyok, lehetek modell?

2013. nov. 10. 17:19
 3/9 A kérdező kommentje:

1.commentelő HOMOK ÖRA ALAKAL nem lehetek elől deszka hátul léc-- meg 80as mellekel

2.kommentelő : sűtőbe Ilona (ugye model cége van keresetek utána) ő mondta.

2013. nov. 10. 17:25
 4/9 anonim válasza:
Szerintem lehetsz! de azért azt tudd hogy még elég sokat fog változni a tested! figyelj oda a testedre de folyamodj drasztikus módszerekhez (pl. ne fogyókúrázz ha nem muszáj) figyelj oda mit eszel és sportolj! legyél kitartó és fő az önbizalom! egy próbát mindenképp megér, de ha mégse jön össze akkor se dől össze a világ! Sok szerencsét!
2013. nov. 10. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyan sokat nem fogsz már nőni, alacsony vagy modellnek. De ugye azt tudod, hogy ha beakarsz futni, mint model, akkor bizony áldozatokat kell hozni, különbözőeket. :) Inkább tanulj, jobban megéri.
2013. nov. 10. 17:40
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
napi modell kérdés... nem lehetsz. 164 cm-rel hogy a fenébe gondoltad??? A lányok általában 14 éves korukig nőnek :DDD egy öntelt, beképzelt lány vagy. (ja és nem 'model' hanem modell)
2013. nov. 10. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

előbb tanulj meg helyesen az anyanyelveden.

a modelleknek is kell ész,kicsim,a szépség nem elég. beszélsz két idegen nyelvet? (még a magyart sem,úgy néz ki...)

másrészt tényleg alacsony vagy. nem fogsz 10centit nőni, ez tuti. másrészt ha el is éred mondjuk 20éves korodra, akkor 6évig arra vársz,hogy majd egyszer hátha?...

harmadrészt: minden 3. lány modell akar lenni, és kb minden 300.000.nek jön össze munka-szinten. elég irreálisak az elképzeléseid.

2013. nov. 10. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én is voltam castingon, kaptam szerődést és indulok a Supermodel 2014-en. Nekem azt mondták hogy minimum 168-nak kell lenni. Most 172-3 körül vagyok és a kifutóhoz még nőnöm kell egy kicsit, de már az is nagy lehetőség hogy indulhatok. Tölünk csak 1 fiút és két lányt vettek be a Supermodellesek közé, engem belevéve. Lehet hogy még kicsi leszel, de ha tényleg megfelelsz, biztos bevesznek a fotómodellnek. A többi meg majd utána. Legfőképpen persze a külsődet is nézik, de például azt is meg fogják kérdezni hogy milyen nyelven beszélsz még(az anyanyelveden kivűl) vagy sportolsz-e valamit, és ha igen mit. Meg előnyödre válik ha nem zsíros a bőröd (de ha az is akkor se félj, nem akarlak beparáztatni vagy ilyesmi csak mondtam) vagy ha nincs mikörmőd. Engem például felvettek úgy hogy melírozva volt a hajam, amit persze visszafestettünk. Mindenképp próbáld ki magad, sok sikert kivánok hozzá! Remélem találkozunk még;)! Írj privátba ha kérdésed van, és írdd meg azt is hogy mi volt!:)

2013. nov. 12. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
elöző vagyok. A sok leugatónak üzenem hogy igenis úgy kell írni hogy model! Mert van a kifutó MODEL, meg a vasút MODELL észlények.
2013. nov. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!