Lehetek model? És milyen model?
"sokan mondták már hogy nagyon szép"
Kb ilyen a kerdesed: anyu szerint szep vagyok, lehetek modell?
1.commentelő HOMOK ÖRA ALAKAL nem lehetek elől deszka hátul léc-- meg 80as mellekel
2.kommentelő : sűtőbe Ilona (ugye model cége van keresetek utána) ő mondta.
előbb tanulj meg helyesen az anyanyelveden.
a modelleknek is kell ész,kicsim,a szépség nem elég. beszélsz két idegen nyelvet? (még a magyart sem,úgy néz ki...)
másrészt tényleg alacsony vagy. nem fogsz 10centit nőni, ez tuti. másrészt ha el is éred mondjuk 20éves korodra, akkor 6évig arra vársz,hogy majd egyszer hátha?...
harmadrészt: minden 3. lány modell akar lenni, és kb minden 300.000.nek jön össze munka-szinten. elég irreálisak az elképzeléseid.
Szia!:)
Én is voltam castingon, kaptam szerődést és indulok a Supermodel 2014-en. Nekem azt mondták hogy minimum 168-nak kell lenni. Most 172-3 körül vagyok és a kifutóhoz még nőnöm kell egy kicsit, de már az is nagy lehetőség hogy indulhatok. Tölünk csak 1 fiút és két lányt vettek be a Supermodellesek közé, engem belevéve. Lehet hogy még kicsi leszel, de ha tényleg megfelelsz, biztos bevesznek a fotómodellnek. A többi meg majd utána. Legfőképpen persze a külsődet is nézik, de például azt is meg fogják kérdezni hogy milyen nyelven beszélsz még(az anyanyelveden kivűl) vagy sportolsz-e valamit, és ha igen mit. Meg előnyödre válik ha nem zsíros a bőröd (de ha az is akkor se félj, nem akarlak beparáztatni vagy ilyesmi csak mondtam) vagy ha nincs mikörmőd. Engem például felvettek úgy hogy melírozva volt a hajam, amit persze visszafestettünk. Mindenképp próbáld ki magad, sok sikert kivánok hozzá! Remélem találkozunk még;)! Írj privátba ha kérdésed van, és írdd meg azt is hogy mi volt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!