13 évesen nevettséges, esetleg hátrány belekezdeni egy divatblogba?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 14:27
11/11 anonim válasza:
Én nyáron kezdem el a divatblogom (akkor lettem 14 éves). Néha engem is szoktak a suliban úgy mondva "piszkálni", de engem ez nem igazán érdekel.:) Sokan támogatnak, sokan nézik a blogom és ez ösztönöz engem. AZ meg sztem hülyeség, hogy egy 13 éves nem vesz komolyan semmit...Igenis van olyan, aki annyira elszánt, hogy elkezdi és tényleg csinálja csinálja. Én is azért kezdem el, mert később szeretnék divattervező főiskolára járni, és jobb hamarabb elkezdeni, mint már túl későn;) Úgy hogy, ha elég elszántnak érzed magad hozzá, és nem fogod abbahagyni meg elhanyagolni a blogot, akkor kezdd el sztem:) Ha kész a blogod, akkor mindenképp küldd el nekem! Engem pedig az amandaslifeandstyle(.)blogspot(.)hu-n (zárójel nélkül) találsz meg. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!