Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen parfüm illik hozzám?...

Milyen parfüm illik hozzám? Márkanevet írnátok?

Figyelt kérdés

A nehéz illatokat szeretem, erősen fűszereseket, kedvencem a kókusz, vanília, fahéj illatok. :)

Amúgy visszafogott, komoly leányzó vagyok.

2009. nov. 16. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Avon-Far away? ez aztán fűszeres és nehéz is.
2009. nov. 17. 08:14
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
aquolina - pink sugar
2009. nov. 17. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Kenzo: Flower (piros Pipacsos)

Playboy Pink

Avon Tahitian holiday (kókuszos)

2009. nov. 17. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:

nagyon köszi nektek! :)

képzeljétek, az aquolina: pink sugarrel úgy jártam 2 éve, hogy kb. 3 hét után egyszerűen megromlott. :S

ecetes szaga lett, fogalmam sincs, miért. pedig felbontás után fél évig jónak kéne lennie.

a blokkot pedig eldobtam, nem tudtam már visszavinni a parfümériába, hogy reklamáljak.

pedig direkt azért nem vettem meg a piacon, mert ott sokszor hamisítványt árulnak, meg azért is, mert féltem, hogy kint tárolják a mínuszban, és esetleg emiatt nem jó minőségű.

így inkább megvettem az egyik Douglasban, és nem is volt nálam soha, ha mentem valahova, pont azért, hogy amíg a táskámban van, addig se legyen a hidegen. mert pont tél volt akkor.

pedig imádtam, isteni finom tömény vattacukorillata van, tudom. :)

2009. nov. 17. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Kicsit megkésve válaszolok...:)

Dior - Dolce Vita

Versace - Crystal Noir

BLV - Omnia

2010. ápr. 10. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!