Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Philips...

Mi a véleményetek a Philips Lumea SC2001/01 IPL-es szőrtelenítő gépről?

Figyelt kérdés
Ha valaki használta, kérem írja le a véleményét. Mennyire tartós... Kicsit zavar, hogy nem lehet cserélni benne a fejet, mert nem csak egyedül használnám. Kb. hány "emberre" elég?

2013. nov. 9. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Szia! Sajnos a fenti készülékről nem tudok véleményt mondani, de lehet hogy hasznos lesz a mondandóm. Nekem Remington IPL 6000-es készülékem van, amiben az izzók cserélhetőek. Ha a barátnőm vesz magának egy izzót ő is tudja használni ameddig akarja (illetve 1500 villantásig). Szerintem érdemes olyan készüléket választani aminek olcsó a rezsije. Az én készülékembe 8-10 eFt között van egy lámpa amivel 1500-at lehet villantani, de . . . mostanában felújíttatom a lámpát 3.000-ért és ismét használhatom. Egy lámpa 6x felújítható.

Keress rá a gugliban: „Remington ipl lámpa felújítás”.

Ha veszel 7 db lámpát nyolcezetért, az összesen 56.000,-Ft, ha veszel egyet 8-ért a többit 3-ért az szumma 26.000,-Ft. Nem mind1. Én már többször megcsináltattam a lámpámat, nincs különbség ez és az új között. Kiveszem a lámpát, elpostázom és a saját lámpám jön vissza ismét használhatóan. Remélem tudtam segíteni.

2013. nov. 11. 14:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Még arra lennék kíváncsi, hogy mennyire tartós a szőrtelenség? Illetve, hogy mennyi időbe telik megcsinálni, mondjuk egy lábat? Köszi előre is a választ!
2013. nov. 12. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Az hogy mindenkinek ugyanolyan tartós, azt nem lehet kijelenteni. Valakinek nagyon bejön, van akinek kevésbé, de működik az biztos. Egy láb amúgy kb 20 perc alatt megvan.
2013. dec. 13. 13:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező: pont ilyet szeretnék venni. te megvetted? milyen? sajnos az újabbak 150 ezerbe kerülnek, ez meg "csak" 95 ezer, ezért gondoltam erre, de félek rosszabb az újabb modelleknél.
2014. máj. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!