Mi a véleményetek a Philips Lumea SC2001/01 IPL-es szőrtelenítő gépről?
Szia! Sajnos a fenti készülékről nem tudok véleményt mondani, de lehet hogy hasznos lesz a mondandóm. Nekem Remington IPL 6000-es készülékem van, amiben az izzók cserélhetőek. Ha a barátnőm vesz magának egy izzót ő is tudja használni ameddig akarja (illetve 1500 villantásig). Szerintem érdemes olyan készüléket választani aminek olcsó a rezsije. Az én készülékembe 8-10 eFt között van egy lámpa amivel 1500-at lehet villantani, de . . . mostanában felújíttatom a lámpát 3.000-ért és ismét használhatom. Egy lámpa 6x felújítható.
Keress rá a gugliban: „Remington ipl lámpa felújítás”.
Ha veszel 7 db lámpát nyolcezetért, az összesen 56.000,-Ft, ha veszel egyet 8-ért a többit 3-ért az szumma 26.000,-Ft. Nem mind1. Én már többször megcsináltattam a lámpámat, nincs különbség ez és az új között. Kiveszem a lámpát, elpostázom és a saját lámpám jön vissza ismét használhatóan. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!