Milyen színű a szemem?
Így erős fényben zöldesbarnának tűnik, de különben meg barnának...Esetleg ennél valami pontosabb megfogalmazás? :) (úgy értem, mint pl mogyoróbarna, gesztenyebarna, stb...)
Garantálhatom, hogy sokkal egyszerűbb és hagyományosabb nevem van, mint Xénia. (?)
Különben köszönöm a válaszokat! :)
A libafoszöld szerintem nem teljesen helyes, anyukámnak van valami sárgás-zöldes-barnás szeme, én inkább arra mondanám.
Aki meg meg is dicsérte, annak külön köszönet, mindig bánkódom, hogy nem apu gyönyörű kék szemeit örököltem.:(
Zöldesbarna vagy barnászöld. Én az ilyet barnászöld, macskaszemszínű nek szoktam nevezni:-). (a csaladban van nagyon hasonló).
De kedvenc körülírásaim az ilyenekre, hát kívül zöld egy kis sötét karimával, beljebb barna zöld beszűrődésekkel, ja és középen meg fekete" :-) ha valaki értékeli ezt a fajta humort:-)))
szerintem is zöldes barna
nagyon szép a szemed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!