Rendeltem az AVON katalógusból Tonik-ot (arctisztító) hogyan kell használni? Rákened a kezedré és úgy az arcodra vagy a vattáról/zsebkendőröl az arcodra?
Figyelt kérdés
Aki használt már ilyet mi a véleményetek milyen?hatásos a pattanások és a többi szennyeződés eltüntetésében?2009. nov. 16. 19:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem inkább vattát használj, a kezeden is vannak szennyeződések, amiket felvihetsz az arcbőrödre. Én mindenféle tonikot kipróbáltam, de egyik sem enyhítette túlzottan a pattanások szaporodását, bár nekem elég zsíros a bőröm, talán ez is közrejátszik. De azért remélem Te sikerrel jársz, sok sikert! =)
2/6 anonim válasza:
hát a termékere van írva hogyan kell.
de az arctisztítókat inkább úgy szokták használni hogy:
benedvesíted az arcod vízzel,és a kezedre rákensz egy kicsit és körkörösen rákened!És hagyod rajta egy kicsit,hadd szívja be,és 3 perc múlva lemosod langyos vizzel.
3/6 anonim válasza:
Tonikot vattapamacska szokták tenni és a már megtisztított arcot még át kel vele törölni, ami eltávolítja a maradék szennyeződést és kifejti azt a hatást amiért elvileg megvetted :)
Ági
5/6 anonim válasza:
Én vattapamaccsal szoktam felvinni a bőrömre, úgy hogy előtte már megtisztítottam. Nekem jó tapasztalatom van, rengeteg szennyeződést szed le még az arcomról, úgy hogy azt már előtte lemostam alaposan, de még így is tanyázik rajta a nap pora, amit a tonik tökéletesen leszed.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
2009. nov. 17. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!