Mi a velemenyetek rolam? Elso benyomas? 15L (kepek)
Figyelt kérdés
Jo tudom, hogy keprol nem lehet itelni, de azert megis, ti lennetek egy ilyen lannyal? Nagyon kerlek, ne szemetkedjetek
Lehet,hogy nem jo kepek, de remelem megteszi :)
2013. nov. 9. 12:06
1/27 anonim válasza:
Az első képnél egy aranyos lányt láttam.Utána folyamatosan csalódtam :(
Én nem lennék.Nem az esetem
3/27 anonim válasza:
Első a számból lopta ki a szavakat
4/27 anonim válasza:
olyan, olyan...nem is tudom....olyan semmilyen.
de jobb máár mint a tucat ribik
5/27 anonim válasza:
Külsőre szerintem nincs baj veled, stílusod annyira már nem jön be, de ez ízlés kérdése csak.
6/27 anonim válasza:
szerintem az utolsó képen és az első képen angyon jól nlézel ki. hullámosan nem az igazi ahajd..de aranyos lány vagy.
8/27 anonim válasza:
Az alakodra ügyelj nagyon, főleg a későbbiekben, és tuti hogy nagyon formás menyecske leszel
9/27 anonim válasza:
válaszold már meg kérlek, hogy miért jó ha a fürdőszobában fényképezed magad? sosem értettem ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!