Ajak és orr karika? (link, kifejtés lent)
Nagyon tetszik ez a két piercing:
Szívesen meg is csináltatnám, viszont...
Én személy szerint leginkább egy sötét hajú, picit rockeresebb, vagányabb csajokon tudok elképzelni ilyeneket, rajtuk úgymond szexi. Én viszont egy világos/szőkés barna hajú, barna szemű, mondhatni átlagos lány vagyok. Szerintem nincs kifejezetten olyan stílusom, hogy el tudnám képzelni mellette bármelyik pc-t. Bár fülbevalóm 7 db van összesen (6 a fülcimpában + 1 helix) és tetkóm is van, és még lesz is, bár nem feltűnő, látható helyen.
A lényeg, hogy első ránézésre semmi extra nincs bennem, és hiába tetszik nagyon mind a kettő már évek óta, félek hogy nem összeegyeztethető a stílusommal.
Mennyire lenne gáz? Nem nézne ki hülyén első benyomásra az ilyen?
Még esetleg annyi, hogy nyilván sminkkel is befolyásolható... Szeretem sminkelni magam, de kedvtől és hangulattól függ hogy hogyan festem ki magam, vagy hogy kifestem-e egyáltalán.
Kicsit bizonytalan vagyok. Szeretném, tetszene, de félek hogy nem állna jól.
Attól még szerintem simán csináltathatsz, ha tetszik. nincs megszabva, hogy milyen stílusúnak kell lenned. Volt egy pasim, akinek septum piercingje volt, és közben meg ilyen tök divatosan öltözködött, nekem meg több tetoválásom meg piercingem van, közben meg inkább elegáns, csinos, lányos ruhákban járok.
Ha tetszik, akkor csináltasd meg, biztos vagyok benne, hogy remekül fog majd kinézni rajtad :)
Köszi a biztatást, akkor már nem fogok emiatt aggódni :)
Már csak a melóhelyen kéne megkérdezni hogy mennyire tolerálnák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!