Szerintetek szép a kékes zöld szem?
Figyelt kérdés
Csomó ismerősömnek kék a szeme nagyon szép és olyat szerettem volna énis,de anya kék,apa zöld,én meg kékes zöld lettem.2013. nov. 6. 18:01
1/8 anonim válasza:
Sajnos nem mindig azt kapjuk amit szeretnénk. Szerintem szép :)
3/8 anonim válasza:
nálunk is ez a helyzet... anyai ágról kék-apai ágról zöld.. nekem meg tesómnak színváltó szemünk lett... ha kipihentek vagyunk akkor óceán kék, mint a bounty reklámban, viszont ha fáradtak vagyunk akkor zöld... ha meg egyszerűen nyomi hangulatban vagyunk akkor szürke.. tiszta hülyeség! :D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. nov. 6. 18:53
5/8 anonim válasza:
kék+zöld=türkiz ..kedvenc színem, üdítően hat rám. Meglátok egy szép csajt ilyen ruhában nyáron, hát lenyűgöz. Szerintem ez a lehető legszebb szemszín:
6/8 A kérdező kommentje:
5# képzeld hasonlít erre a színre a szemem nagyon hasonlít de akkor látszik igazán ha rásüt az igazi fény. A villany teljesen más árnyalatot csinál belőle az igazi fényben látszik :) :) de az enyémben van barna is :/ :( nem szeretem. Amit imádok benne a szép középsötét körvonala :)
2013. nov. 6. 19:02
7/8 A kérdező kommentje:
Bocs kimaradt középsötét kék körvonalú :D
2013. nov. 6. 19:04
8/8 anonim válasza:
Szerintem szép, nekem is kékes zöld, néha szürkés, talán az egyetlen amit szeretek magamon az a szemszínem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!