Szerintetek szép ez a lány? Nem túl mű?
2013. nov. 6. 12:25
11/32 anonim válasza:
Szerintem 18 felett lehet, bár nem tudom, ha olyan fiatal az elég ciki...8as voltam :)és akkor eléggé mű is
13/32 A kérdező kommentje:
11-es, még most is asszem 15-16 éves... és a kép régebbi
2013. nov. 6. 12:36
14/32 anonim válasza:
biztos több, mint 14 szerintem egyáltalán nem mű. ha valaki rátalál önmagára, a stílusára és az adottságait kihasználja, vagy legalábbis jól, az miért mű?
tudja, hogy szép arca van, hangsúlyozza rajta sminkkel még jobban az előnyös részeket. egyáltalán nincs rajta sok smink, vagy túlzás. épp ezaz, hogy látszik rajta, hogy természetes szépség. ha nem lenne rajta smink és most kelne ki az ágyból akkor is szép lenne, tipikusan olyan arca van.
nem kell folytonosan irigykedni. szeresd meg önmagad!
20L
15/32 A kérdező kommentje:
a lány most 9.-es... a kép régebbi, engem zavarna ha nem lányt csókolnék hanem festéket nyalnék, meg kék füstös sminkben jár suliba :S
2013. nov. 6. 12:39
16/32 anonim válasza:
Összességében egy kellemes megjelenésű, de nem bombázó lány, szemöldök formázás ma már teljesen alap, hajfestés is divat már tiniknél is.
17/32 anonim válasza:
nem rugdosnam ki magam mellol, de szten eleg felszines csaj lehet. megneznem eloben smink nelkul v keves sminkkel..., mar eleve a haja nagyon mu...sotetbarnabol vilagosszoket...no comment
18/32 anonim válasza:
Ez a lány számomra visszataszító. Sminelt, festett hajú és még a kép is photoshoppolt. Nem, kösz.
*kimegy*
19/32 anonim válasza:
Az első képen túl mű
A másodikon röhejesen ferde az orra
A harmadikon röhejes a feje : D
20/32 anonim válasza:
Plázacicának néz ki. De azért jó csaj, nem fogok hazudni 10/8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!