Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam?

Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés
Ismerőseim azt mondják sexi, gerjesztő lány vagyok, ám kíváncsi vagyok ismeretlenek véleményére is. Válaszoljatooook! Lenn bővebben.

2013. nov. 4. 00:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2013. nov. 4. 00:16
 2/13 anonim válasza:
Szia nagyon szép arcod van, mosolyod is tök jó :) (Ha megjegyezhetem nagyon jól állna neked a kieengedett hosszú haj) :)
2013. nov. 4. 00:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Hm, nekem olyan átlagos vagy. Viszont tetszik a levesed. :)
2013. nov. 4. 00:28
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem te vagy a képen csak valakit égetni akarsz ezzel a szar szöveggel. :D De a képen levő hölgy amúgy átlagos helyes nő
2013. nov. 4. 00:28
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönööööm! Nyáron ilyen volt a hajam, az előző kép pedig egy éves már.

[link]

2013. nov. 4. 00:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Most ez a kérdés komoly? Hát szerintem se nem szexi, se nem gerjesztő, legalább is biztos, hogy ez lenne az utolsó, ami eszembe jutna erről a nőről.

Kedves, aranyos előbb jutna eszembe.

2013. nov. 4. 00:42
 7/13 anonim ***** válasza:
A második képen sokkal öregebbnek nézel ki.
2013. nov. 4. 00:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszel, szép vagy. Van benned valami, ami megfog..
2013. nov. 4. 00:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én sem szexit, sem gerjesztőt , sőt még lányt sem mondtam volna. A képen inkább egy 30-hoz közeli nő van, mint lány. Inkább kedvesnek mint gerjesztőnek tartanám. Átlagos.
2013. nov. 4. 01:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább a levest választanám, nem téged, bocs. :D Az étvágygerjesztő.

Legalább 25-30-nak tűnsz, abból sem fiatalosnak, a szemed kis sunyi malacszem, a szád nem túl érzéki és az a fém az orrodban sem tetszik.

A bikinis képen pedig van egy kis bajszod is, ami így smink nélkül kicsit férfiassá tesz. :D Arra azért ügyelj szerintem, hogy legyen karban tartva rendszeresen.

Alapvetően amúgy nem vagy csúnya, nincs veled komolyabb gond se, csak piszkosul nem vagy az esetem. De azért jó, hogy nincs rajtad 8 mázsa vakolat és nem kacsaszájjal pózolsz a képeken és így sem vagy csúnya. :)

2013. nov. 4. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!