Most ez a kérdés komoly? Hát szerintem se nem szexi, se nem gerjesztő, legalább is biztos, hogy ez lenne az utolsó, ami eszembe jutna erről a nőről.
Kedves, aranyos előbb jutna eszembe.
2013. nov. 4. 00:42
7/13 anonim válasza:
A második képen sokkal öregebbnek nézel ki.
2013. nov. 4. 00:52
8/13 anonim válasza:
Nekem tetszel, szép vagy. Van benned valami, ami megfog..
2013. nov. 4. 00:52
9/13 anonim válasza:
Mondjuk én sem szexit, sem gerjesztőt , sőt még lányt sem mondtam volna. A képen inkább egy 30-hoz közeli nő van, mint lány. Inkább kedvesnek mint gerjesztőnek tartanám. Átlagos.
2013. nov. 4. 01:17
10/13 anonim válasza:
Én inkább a levest választanám, nem téged, bocs. :D Az étvágygerjesztő.
Legalább 25-30-nak tűnsz, abból sem fiatalosnak, a szemed kis sunyi malacszem, a szád nem túl érzéki és az a fém az orrodban sem tetszik.
A bikinis képen pedig van egy kis bajszod is, ami így smink nélkül kicsit férfiassá tesz. :D Arra azért ügyelj szerintem, hogy legyen karban tartva rendszeresen.
Alapvetően amúgy nem vagy csúnya, nincs veled komolyabb gond se, csak piszkosul nem vagy az esetem. De azért jó, hogy nincs rajtad 8 mázsa vakolat és nem kacsaszájjal pózolsz a képeken és így sem vagy csúnya. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!