Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (bővebben lent)

Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

én 16 éves vagyok, a barátom 20. lassan fél éve vagyunk együtt és már szeretnék vele lefeküdni. a baj ott van, hogy én 14 éves korom óta hordok melltartót a semmire (mert nagyon sokan szekáltak) .. a melltartó alatt igazából csak a mellbimbóm van, ami elég hegyes ("rakéta"). a barátom viszont nem tudja. jó, fogta már meg a mellem (pólón keresztül max.), de nem hiszem, hogy érezte volna, hogy nincs ott semmi. el akarom neki mondani, hogy mi a helyzet, de félek tőle, hogy kidobna vagy csak azért maradna velem, mert bunkóságnak érezné, hogy ilyenért elhagyom.

hogyan mondjam el neki? nem akarom, hogy meglepetés legyen a semmi.

2009. nov. 15. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:

ha leveszed, tuti nem fog elrohanni hirtelen! :D

de tényleg, ha nem tömködted ki az üres melltartót, hanem csak 1 sima, mondjuk kosaras volt rajtad, de nem üresen, akkor annyira nem számíthat másra...

2009. nov. 15. 17:49
 2/3 anonim válasza:
én 13 éves korom óra hordok melltartót, de nekem sincsen mellem. elég sokkáig nagyon pici volt, csak most nőtt meg egy kicsit az utóbbi 1-1,5 évben. szerintem nyugodtan elmondhatod neki, h mi a helyzet. mi is mindent megbeszélünk a barátommal. szerintem nagyon fontos, h mindent megtudjunk beszélni egymással, és ezt teljesen természetesen tesszük. ha tényleg szeret nem fog elhagyni e miatt. am meg később ígyis-úgyis nőni fog még. de szerintem jobb lenne, ha nem hordanál melltartót vagy ha nagyon zavar akkor, mikor hazaérsz vedd le. úgy gyorsabban nő. én egész nyáron nem hordtam, azért kezdett el nőni.
2009. nov. 15. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szex közben először ne vedd le a melltartót lehet kicsit "érzéketlennek" tünik de ha ez neked tényleg ilyen gondot okoz nincs mit tenni :S. Magyarázd azzal, hogy ne mindent egyszerre. Amikor teljesen leküzdötted a gátlásaid és ha úgy érzed akkor leveheted nyugodtan (egy idő után ez biztos meg fog történni) :) és egyébként is ha tényleg szeret akkor nem fogja érdekelni, hidd el! A férfiak ha már benne vannak a "hévben" nincs semmi ami eltántorítaná őket a dologtól!A másik meg hogy a férfiak nem szokták részenként nézni a nőket egészében helyes vagy és csinos akkor onnantól már mindegy. Ne izgulj nem lesz gond ! :)
2010. jan. 17. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!