Van olyan kozmetikus, aki meg is tanítja a szemöldökformázást nem csak megcsinálja?
Figyelt kérdés
Néztem videókat, próbálkozom, de hát elég érdekes az eredmény.. Jó lenne, ha legalább egyszer megcsinálná egy profi és tanácsokat is adna.2013. nov. 3. 19:20
1/6 anonim válasza:
Dudás Barbara, ő Szegeden dolgozik. Ő jó pénzért ad az egyéniségedhez való smink és egyéb tanácsokat, meg is tanítja neked.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos budapesti vagyok..:( De kár, pont ilyen személyre lenne szükségem!
2013. nov. 3. 21:45
3/6 anonim válasza:
hát elméletileg úgy kell kinéznie, hogy egy egyenessel össze kell kötnöd az orrcimpád szélét és a szemed sarkát, és ott kell vége lennie a szemöldöködnek. az eleje úgy van hogy egy függőlegest képzelsz el az orrcimpádtól felfelé. a szemöldököd legmagasabb pontja pedig az orrcimpád széle, és a pupillád közepével összekötött egyenes.
4/6 A kérdező kommentje:
Így elméletben meg van! Csak főleg az a gondom, mikor próbálom rövidebbre vágni, hogy jobban érvényesüljön az íve, akkor vagy nagyon bozontos marad (főleg a közepén), vagy belevágok.. és már el is van rontva. Más lányokon meg olyan gyönyörű, természetes szemöldököket látok. Na, meg aki videón mutatja, az meg már úgy néz ki, ami a végeredmény.
2013. nov. 4. 18:43
5/6 anonim válasza:
hát akkor amikor kihúzod előtte nézd meg hogy honnan jönne ki, és hogy az úgy jó-e.
én egyszer voltam kozmetikusnál a szemöldököm miatt, de nem csinálta valami jól, és a nővérem szedte ki, szóval sajnos nem tudok ajánlani.
6/6 A kérdező kommentje:
Na, akkor majd megpróbálok ajánlás útján felkutatni valakit. De köszönöm a tanácsokat!:)
2013. nov. 5. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!