Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan kozmetikus, aki meg...

Van olyan kozmetikus, aki meg is tanítja a szemöldökformázást nem csak megcsinálja?

Figyelt kérdés
Néztem videókat, próbálkozom, de hát elég érdekes az eredmény.. Jó lenne, ha legalább egyszer megcsinálná egy profi és tanácsokat is adna.
2013. nov. 3. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Dudás Barbara, ő Szegeden dolgozik. Ő jó pénzért ad az egyéniségedhez való smink és egyéb tanácsokat, meg is tanítja neked.
2013. nov. 3. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos budapesti vagyok..:( De kár, pont ilyen személyre lenne szükségem!
2013. nov. 3. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
hát elméletileg úgy kell kinéznie, hogy egy egyenessel össze kell kötnöd az orrcimpád szélét és a szemed sarkát, és ott kell vége lennie a szemöldöködnek. az eleje úgy van hogy egy függőlegest képzelsz el az orrcimpádtól felfelé. a szemöldököd legmagasabb pontja pedig az orrcimpád széle, és a pupillád közepével összekötött egyenes.
2013. nov. 3. 22:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Így elméletben meg van! Csak főleg az a gondom, mikor próbálom rövidebbre vágni, hogy jobban érvényesüljön az íve, akkor vagy nagyon bozontos marad (főleg a közepén), vagy belevágok.. és már el is van rontva. Más lányokon meg olyan gyönyörű, természetes szemöldököket látok. Na, meg aki videón mutatja, az meg már úgy néz ki, ami a végeredmény.
2013. nov. 4. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:

hát akkor amikor kihúzod előtte nézd meg hogy honnan jönne ki, és hogy az úgy jó-e.

én egyszer voltam kozmetikusnál a szemöldököm miatt, de nem csinálta valami jól, és a nővérem szedte ki, szóval sajnos nem tudok ajánlani.

2013. nov. 4. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, akkor majd megpróbálok ajánlás útján felkutatni valakit. De köszönöm a tanácsokat!:)
2013. nov. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!