Most 14 éves lány vagyok, és 166 cm. Szerintetek kb. mennyit fogok még nőni?
Figyelt kérdés
Ha ez számít, tavaly óta 4 cm-t nőttem.
Csak arra vagyok kíváncsi, szerintetek elérem e még az 170-et, mert annyi nekem elég lenne.:)
Köszi a válaszotokat.
2009. nov. 15. 16:28
1/8 anonim válasza:
Szia!
Én 14 évesen 158 cm voltam, 15 évesen 162 cm és azóta nem nőttem semmit!
Lehet, hogy 4 cm-nél többet is fogsz, de lehet, hogy ekkora maradsz..
18/L
2/8 anonim válasza:
lehet, hogy 10et is, lehet hogy semennyit. sajna, ezt nem lehet megmondani. én 17 vagyok, de körülbelül 14 éves korom óta nem nőttem semmit, így 162cm maradtam:)
3/8 anonim válasza:
En 14 eves lany vagyok es 1.70 cm vagyok:D
Es tavaly meg 1.65 voltam.szoval azota 5 cm nottem...lehet hogy te is fogsz noni..szerintem minden lany kb 16,17 eves koraig no..ne aggodj emiatt...
4/8 anonim válasza:
megnézed apádat, anyádat, tesódat és rájössz
minden a géneken múlik
5/8 anonim válasza:
Én 14 éves korom után nőttem még vagy 8 centit.
A kisebbik lányom egy centit se, a nagyobbik pedig ötöt.
6/8 anonim válasza:
Én 14 évesen 160 cm magas voltam és 20 éves koromra 175 cm lettem. Tehát gondolj bele .
7/8 anonim válasza:
Sokat. Én 14 évesen 160 cm magas voltm és 18 éves koromra 175 cm lettem. Egyél sok zabpelyhet műzlit, tejbegrízt, és tojást, és gyakran egyél lence vagy babfőzeléket. Akkár még 180 cm erre is nőhetsz. Plusz gyakran ugráljál vagy kosárlabdázal valamiért az ugrálás növeszt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok.
Utolsó válaszoló: Imádlak!:DD
2009. nov. 17. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!