Fiúk! Milyen, ha egy lánynak kövek vannak a körmén? Tetszik nektek? Kép alul
Figyelt kérdés
Ilyenre gondoltam,csak nekem nem mindegyiken lenne,hanem csak a gyürüsujjamon.
Köszi a válaszokat:)
2013. nov. 3. 08:37
1/8 anonim válasza:
szerintem elég ha le van lakkozva átlátszó izével
2/8 anonim válasza:
Szerintem pont l... szóval nem izgat, hogy mi van a csaj körmén amíg nem marad a hátamba. :)
3/8 anonim válasza:
Ennek mi köze van a Szerelem ,szexhez?:oo ;)
Am sztem jol nez ki :D
5/8 anonim válasza:
A szines lakk vagy hosszu (mu) korom mar onmagaban is gaz, nem kene ratenni meg egy lapattal...:(
6/8 anonim válasza:
Igen kicsi tapasztalatom szerint a fiúk 80%-a lesz*rja, mi van a körmödön, amíg nem otromba, túl feltűnő vagy ronda. Egyébként megoszlik a véleményük a festett körmöt vagy műkörmöt illetően, nem lehet mindegyiknek örömet okozni. Ha neked tetszik, akkor nincs probléma. Egyébként szerintem csak a gyűrűsujjon jól mutat pár díszítés :)
7/8 anonim válasza:
Nincs vele baj,de nem is izgat,semleges.Ha neked tetszik,tedd fel.
8/8 anonim válasza:
ronda, igénytelen prolis-cigányos giccs
21f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!