Semmi féleképpen ne legyen kicsi önbizalmad azzal elrontasz mindent. Sztem ha nagyon kicsi a melled semmi féle éppen ne csinálj szilikon melleket. Pl.: A popódat gömbölyítheted azt is szeretjük mi fiúk.
2013. nov. 2. 14:21
14/22 anonim válasza:
nekem is kicsi mellem van,de a pasik így is megnéznek és bejövök nekik,csak kisugárzás kérdése és viselkedés :)
Öltözködéssel is tudod korrigálni a tested.
Csak halkan mondom,h kicsik és nem szép melleim vannak,de ha szeret a barátod nagyon nem érdekli :)
22l
2013. nov. 2. 14:27
15/22 anonim válasza:
Nekem is kicsi mellem van. Kezdetben zavart, de aztán így is kaptam pozitív visszajelzéseket fiúktól, huuu de még milyeneket...Ne zavarjon. Lehetsz csinos és dögös úgy is, hogy nem pakolsz ki mindent. Sportolj sokat és akkor tök jó alakod lesz, és amúgy sem azzal foglalkoznak, hogy mekkora a melled. :))
2013. nov. 2. 14:51
16/22 anonim válasza:
Egy fiú nem a melleid miatt fog szeretni!
2013. nov. 2. 16:34
17/22 anonim válasza:
Kicsi cickó, jó cickó. :D
2013. nov. 2. 19:22
18/22 anonim válasza:
Nagynak nagy a dinnye is, de a kajszi édesebb.
(Bár a nyári nagy melegben, jól esik néhány dinnye is!)
2013. nov. 2. 20:17
19/22 anonim válasza:
Nekem számít egy kicsit a mellméret.
Ha kisebb az sem baj, de kivehető legyen, hogy egy nővel járok. Legyen mit fogni.
2013. nov. 3. 13:13
20/22 anonim válasza:
"Nagyon buta lehetsz ha azt hiszed a mellmérettől függ.
Egy nőt a tettei teszik nővé!"
Ez így igaz, nem rég volt egy barátnőm, szép melle teste volt, de amikor megszólalt, meg ahogy viselkedett, némely férfit lepipálná. Magam szeretem, ha egy nőnek nagy melle van, de ettől függetlenül nekem olyan szinten nem számít. Egy kis mellű nő is lehet nőies, vonzó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!