Mekyik az a tulajdonság ami felül írja a "jóképűséget"?
Elso ketto: tehat ha jol ertem, osszegyurnetek a lepedot ezzel a taggal, ha intelligens es jo a humorerzeke: [link] ?
Ha ferfiak vagytok, linkelek csajokat! :D
2-es vagyok. Igazad van, vele pl. nem:)
Fogalmazzunk úgy h egy jóképű pasinál vonzóbb lehet egy kevésbé helyes pasi, aki intelligens és humoros.
Ismerek olyan férfit, akire nem lehet azt mondani h egy "brad pitt", viszont a dumája, stílusa révén oda vannak érte a nők. Vonzó.
3.-nak:
Aki intelligens, az alapból törődik magával annyira, hogy ne így nézzen ki, mert azért szerintem realizálja, hogy milyen egy normális kinézetű ember.
1. voltam egyébként, és 24 éves vagyok.
"Aki intelligens, az alapból törődik magával annyira, hogy ne így nézzen ki, mert azért szerintem realizálja, hogy milyen egy normális kinézetű ember."
Intelligencianak semmi koze ehhez, nem attol intelligens valaki, hogy jol akar kinezni.
"nem attol intelligens valaki, hogy jol akar kinezni."
Pont fordítva van szerintem. Nem azért intelligens, mert normálisan akar kinézni, hanem azért tud normálisan kinézni, mert van annyi esze, hogy mit ne vegyen fel vagy csináljon. Nem azt mondom, hogy aki ad magára intelligens, hanem hogy aki intelligens, az tud átlagosan öltözni, meg nem fog magának bilifrizurát nyíratni, meg ilyen gáz dolgokat csinálni a külsejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!