Szerintetek is alacsony vagyok?
162 cm vagyok és 16L. (50kg.)
Már 3 éve nem növök semmit magasságra.
Szia!
Én 164 cm vagyok és 18 éves.(Lány)
Én sem nőttem semmit az elmúlt 3-4évben...
Néha törpének érzem magam,de így legalább könnyű pasit választani :)
-z-
Szia! Én 164 cm vagyok. Ezt átlagosnak mondják, de én nem érzem így, hanem egy kicsit kicsinek. Nem tudsz vele mit csinálni, nyugodtan hordhatsz magassarkút legfeljebb:) Én elfogadtam bár vannak olyan helyzetek amikor nagyonrossz:D Azt mondják hogy az első menstruáció után megáll a növekedés, hát az én esetemben igaz is volt.
19L, és 6 éve egy centit nem sem nőttem:S
160cm vagyok:) már vagy 1,5éve én is...14,5/L
Nem zavar,csak akkor,ha az osztálytársam ezzel szekál(fiú,szóval vagy 2fejjel magasabb nálam:D).
Szerintem ez a 160-165cm átlagos.Nálunk az osztályban 17lányból kb. 11-12en akkorák kb. mint én.
Szerintem ez előny:) Így nyugodtan hordhatunk magassarkút,de egy 170-175cm-s lányon már érdekes:D
sztem nem vagy alacsony :))
én is 162 cm vagyok :D
Akkor én nyertem eddig :D 17L / 48kg / 158 cm
de én szeretem,inkább vagyok ien kicsi mint rohadt magas. :)
Höhö én nyertem:D 155 centi vagyok:p
Szerintem kisebbnek lenni sokkal jobb, mint égimeszelőnek, mert a pici lányokat mindenki aranyosnak gondolja:D
174 cm vagyok, nem zavar a magasságom (pedig magassarkút hordok) de azért jó lenne, ha magassarkúval lennék ennyi. 167 cm- re szívesen lemennék :)
Emellett Nektek a srácokkal is könnyebb dolgotok van, mert nagyon sok helyes srác van akik alacsonyabbak, (170 cm körüliek) Ti illetek hozzájuk, még magassarkúban is :)
Ági 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!