Bakancsba más-más színű fűzőknek mi a jelentése?
egyébként akkora egy zsidók vagytok! ugyan aszt leírni 100-szor? XD elmebetegek, és még én tartom magamat kattant agyúnak nézeteim miatt! pedig én lennék a tökéletes :P
már csak egy tökéletes nő személy kéne XD :((
Bocsika, hogy így évek elteltével ide tolom a pofám, de nem tudnátok elásni magatokat ezekkel a hülyeségekkel, ha azt sem tudjátok mit beszéltek??
1. A skinhead-ek eredetileg szegény munkáscsoportok voltak akik REGGAE-t hallgattak, és semmi közük nem volt a nácikhoz, sem semmiféle fajgyűlölőkhöz. Főként a RAPPER életvitelt követték. A hajukat azért borotválták kopaszra, mert utcai verekedéshez az volt a legkényelmesebb.
2. A fehér fűző meg a rasszizmus a legnagyobb hülyeség amit valaha hallottam. Sok helyen külföldön a NÉGER biztonsági őrön FEHÉR FŰZŐS bakancs van. Akkor az is rasszista?..
3. A fűzők VALÓDI jelentése
fekete-fehér-piros
ezek valójában azt jelezték, hogy ki milyen "szinten" áll. A fekete a közömbösséget jelentette, míg a másik kettő azt, hogy verekedett, vagy ölt-e már. Bár ezeket ezt csak egymás közt tudták.
A többi színt csak később hozták be a köztudatba.
De sajnos igen, ma már sok tudatlan behozta a köztudatba, hogy a fehér fűző a rasszizmus.... Nézhetnétek pár történelmi filmet, és nem minden baromságot elhinni amit a neten olvastok.
OFF: Ja és köszönöm nektek, hogy miattatok sokan már csak azért is megállítanak az utcán mert bakancs van rajtam, hogy miért vagyok rasszista, meg miért vagyok etikátlan, erkölcstelen k*cs*g...
Utolsó voltam.
By: Egy művelt, antifasiszta rocker..
Először is tanulj meg írni magyarul.. Mert nem tudom mit jelent az a szó, hogy 'győkkér' mert ilyen szó biztos nincsen a magyar szótárban..;)
Másodszor. Egy rocker pont leszarja ki milyen... A rasszizmusra ott vannak ma a "skinhead-ek" meg a "Hungaristák" (akik még a magyar himnuszt se tudják..) De ezek szerint te is olyan kicsinyes gondolkodásmóddal rendelkezel, hogy attól lesz valaki rocker, hogy fel vesz egy fekete pólót, meg eldönti, hogy Ő rasszista azt már egyből rocker. De amúgy ajánlom figyelmedbe a Leander - Szomorú vasárnap című feldolgozását, aminek a szövege az eredeti verzióban pont arról szól, hogy a nácik milyen kegyetlenek.. Akkor most miről beszélünk?...-.-
---Egypár fűző jelentése---
Fekete: Nincs jelentése, bárki
bátran hordhatja.
Fehér: Egyértelműen a
rasszizmus jele.
Sárga: A zsidó gyűlőlet.
Kék: Rendőrgyűlölet.
Piros: Punk,nem kommunista
Zöld: A drogosok és a
természet védők is egyaránt
hordják.
Neon: Egyértelműen
drogosok...
Narancssárga: Egyesek szerint Skinhead ellenesek
viselik.
Rózsaszín: Divatember (csak
nő)
Lila: Homoszexuális
Barna: A lazább rock
kedvelőínél elterjedt.
(Edda,Lord,Omega) vagy anti nyugdijas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!