A nők tényleg 20 éves koruk környékén a legszebbek?
Ezt valaki teljes meggyőződéssel állította nemrégiben.
Érdekelne több vélemény is.
Itt van például Angelina Jolie 20 évesen:
és kb 35 évesen:
(még sosem linkeltem ide képet, remélem sikerült. ha nem, őt legalább mindenki ismeri)
Csak én gondolom úgy, hogy az idő nem feltétlenül tesz rosszat az embereknek egy bizonyos korig?
Szüleimről is ha nézek esküvői képet, vagy régi igazolványképet, azt látom, hogy 30-40 év között jobban néztek ki, mint 20 évesen. Kivétel persze van.
Hát, aki dohányzik annak nem áll jól, ha elmúlt 30..
:D
Szerintem is 30 körül éri el egy nő a csúcspontot ilyen téren. Addigra kiforr az ízlése, a gondolkodása, a stílusa stb.
25 vagyok, és az utóbbi egy-két évben rengeteget nőiesedtem, vonzóbb lettem még szerintem is, de még most is gyakran néznek kislánynak, szóval reménykedni tudok csak, hogy 30 környékén már egyértelműen nő leszek :D
Nekem ilyen téren pl. a Within Temptation énekesnője, Sharon den Adel a példaképem, aki már 30 is elmúlt, és iszonyat dögös, nőies.
Köszönöm! Ez egészen megnyugtató. Én 20 vagyok, de azért reméltem, hogy nem innen indul a lejtő.
Talán azzal kell csak vigyázni, hogy ne legyen megkeseredett fejünk, mert az bizony már 25 évesen is meg tud látszani, és azoknál az embereknél, tényleg a 20 lehet a legszebb kor..
Szerintem a nők a 30-40 éves korukban a legsugárzóbbak, legszebbek.
Nyilván függ attól, hogy ki milyen életmódot él, de egy magára igényes ember, legyen az férfi vagy nő, jobban néz ki 30-40 évesen, mint fiatalabb korában - az én ízlésem szerint.
22L
Mondjuk Angelina Jolie pont nem jó példa erre,mert ő szét plasztikáztatta magát.(ne haragudj,nem kötekedni szeretnék)
Egyébként szerintem attól függ ez a szépség dolog,ki mennyire van megelégedve magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!