Mellfeszesítő tablettát szedett már valaki? Vagy valami krém ami hatásos!
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 19:14
1/1 anonim válasza:
IGEN!
Én tavaly szedtem és használtam egy mellnövelő kapszulát krémmel együtt, nekem nagyon bevált.
2x 3 havi kúrát vettem, és kb. a 4. hónap után kezdett észrevehetően növekedni és telni a mellem. Ettől a 6 havi kúrától B-ről D-méretre nőttek a melleim és azóta is változatlan a méret. :D
Amúgy több barátnőmnek is hasonlóan jól bevált ugyanez (én is másoktól hallottam róla), van aki szed mellé még görögszénamag-kapszulát is.
Én itt vettem :
Még azt leírom, hogy előtte több más mellnövelőt próbáltam, de egyik sem volt hatásos! (Erdic, B2UP mellrágó, Breast Success) Ezeket nem ajánlom, mert nagyon drágák és egyáltalán semmi hatásuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!