Szerintetek nagyon gáz a 158 cm?
Figyelt kérdés
15/L2009. nov. 14. 16:32
1/13 anonim válasza:
17/L , 152 cm ;D
imádom a magasságom :)
2/13 anonim válasza:
Attól függ. Ha modellnek készülsz, igen. Ha balett táncosnak, akkor nem.
3/13 anonim válasza:
sose értettem, hogy lehet bármi, ami természetes adottság gáz. max nem vagy vele megelégedve, vagy valakinek nem tetszik. amúgy kicsit alacsony, de legalább bátran hordhatsz magassarkút. de akár még nőhetsz is kicsit. 17/L
4/13 anonim válasza:
Nekem pont ekkora volt az első b.nőm, ő akkor volt 16-19, a magassága sosem volt olyan dolog ami egy kicsit zavart volna! Igaz, nem vagyok én sem egy nagyon magas srác! 175 cm. 23!
5/13 A kérdező kommentje:
hát nem tom.
azért már 175 cm egy kicsit magas.
én nagyon szeretnék 165cm lenni, de nem leszek az soha :(
semmit se nőttem tavaly óta.
és én hülye még cigizek is(vagy is csakj ritkán)
hét/szál (3 hónapja)
vagy hét/max3-4szál
2009. nov. 14. 18:11
6/13 anonim válasza:
én 179 cm vagyok (fiú) de sztem ez normális...
lányoknál meg nem nézem h mien magas...
7/13 anonim válasza:
én örülnék neki a helyedben...
170 cm vagyok 13 évesen, bár itt ez a teljesen normális/átlagos. de szívesen lennék alacsonyabb :)
8/13 anonim válasza:
Én is 158 cm vagyok és soha nem volt problémám a magasságommal, annak ellenére, hogy eléggé kritikus vagyok magammal szemben. Inkább örültem neki, könnyű ruhát venni, mert biztosan tudom, hogy S-es méret a jó! Illetve a legkisebb. A 165 cm jelenleg az átlag magasság a nőknél, az se rossz. De az alacsony termetnek megvan az az előnye, hogy simán felvehetsz magassarkú cipőt. Igaz, hátránya is van: a balettcipő-őrületet nem nekünk találták ki, így abban az időben nem követhettem a divatot. Egyébként azt veszem észre, hogy nagyon sok velem egyforma magas lány van, tehát még kirívónak se lehet mondani a magasságunkat! :)
9/13 anonim válasza:
Eva Longoria is 157-158 cm magas, Shakira is valami 157cm magas. Holly Marie Comb is és Allysa Millano is.
10/13 anonim válasza:
Sok gyönyörű sztár van 158 cm magas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!