Egyáltalán nem érzem jól magam a bőrömben! Mit javasoltok? Min változtassak külsőleg?
Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves lány vagyok...meg szeretnék változni...nem érzem jól magam, rondának érzem magam :(( Én mindent megteszek úgy érzem...fodrászhoz járok...voltam már szőke, sötétbarna, vöröses barna most jelenleg szőkés barna a hajszínem...és semmi sem tetszik...amúgy kék szemem van, fehér bőröm és hosszú hajam van, közepes testalkat...rendesen ápolom magam testápolás, biovanne vitamin...sminkelem magam...járok kozmetikushoz és nem jó semmi :/// priviben küldök képet a komizóknak csak létszi írjatok: nemet, koort, és várost és mit javasoltok? Min változtssak? Előre is nagyon szépen köszönöm!2013. okt. 30. 19:32
1/9 anonim válasza:
21/F Budapest
Privátban el is mondom, hogy szerintem min kellene változtatnod.
2/9 anonim válasza:
Ez ilyen tinidolog hogy semmi nem tetszik magadon, de gondolom amúgy semmi baj veled... ahogy a legtöbb tinivel sem. Amúgy meg ha nagyon akarsz akkor azon változtass ami nem tetszik magadon... A sminknek, hajfestésnek meg ilyesmiknek semmi értelme, ettől nem leszel szebb csak ártasz a bőrödnek, hajadnak vele. Inkább azzal foglalkozz hogy szép legyen a bőröd, egészséges fényes természetes a hajad, ne legyél se csontkollekció se elhízva, sportolj, tornázz rendszeresen.
3/9 anonim válasza:
Nekem is jöhet. :)
18/L, Zalaegerszeg
7/9 anonim válasza:
18/L Debrecen
Szerintem semmin ne változtass, habár nem tudom hogy nézel ki, de ha semmivel nem vagy megelégedve akkor a hibát csak magadban keresheted....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!