Milyen pakolást ajánlotok nekem?
Száraz,töredezett hajam van.(jelenleg zsíros,mert régen mostam,de az mind1).Sok pakolásról hallottam már,de nem tudom mi lenne a legjobb száraz,picit töredezett(1hónapja lett vágatva belőle) és vasalt hajra.Egyedül vagyok itthon,meg most fogok hajat mosni,gondoltam csinálni kéne pakolást.
14/L
köszi a választ..csak az a baj,hogy nincs itthon balzsam,nekem meg nincs pénzem venni a szüleim nincsenek itthon:(
valami más ötlet?
írd be a google-ba, hogy hajpakolás száraz töredezett hajra! sok lesz.
de amit tudok ajánlani, az a tojássárgája+olívaolaj+méz. rajtahagyod fél órát, és nagyon alaposan öblítsd ki!
Egyszerű, tojásos hajpakolás
2 egész tojást verjünk fel, és tegyük a hajunkra. 20 perc elteltével alaposan öblítsük ki a hajszálak közül.Vagy
egyszerű, mézes hajpakolás
Hajmosás után kenjük be mézzel a hajunkat, tegyünk rá fóliát, majd fedjük le törülközővel. 15 perc múlva öblítsük le. Az öblítést sörrel, vagy sörrel kevert vízzel is végezhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!