Ti mit gondoltok a Barbara névről?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép név, divatos? Adnád a gyerekednek? Hogy lehet becézni?2013. okt. 25. 14:58
2/12 anonim válasza:
egy nagyfejű, buta kislány jut róla eszembe. vagy babar, aki szintén buta és nagyfejű.
nem adnám a gyerekemnek, mert az én gyerekem okos és szép lesz.
3/12 anonim válasza:
úgy lehet becézni, hogy barbi.
van egy iszonyatosan dagadt(!!) ismerősöm, akit barbinak hívnak, annyira abszurd!:DD
4/12 anonim válasza:
Utálom, mert eddig az összes ilyen nevű ismerősöm nyarvogós, bugyuta és kis szemét volt, szóval nincs vele jó tapasztalatom. :D
Szerintem annyira már nem divat, de a 90-es években elég felkapott volt. Legalábbis gondolom azért ismertem jó párat abból a korosztályból.
Miután nem szeretem és alapvetően sem tetszik a hangzása, nem adnám a gyerekemnek se. :D
Becézni? Barbi, Bara, Baba, biztos lehet máshogy is, de én ezeket ismerem. :D
5/12 anonim válasza:
Engem így hívnak, de évekig utáltam. A Barbi becézés miatt. Most viszont már szeretem. Sok embernek tetszik, mindig mondják milyen szép nevem van. Főleg fiúk. :D :) Akiket én ismerek Barbi névvel ők kedvesek és szépek. Szóval nincs rossz tapasztalatom vele, mint pl. a Renátával. :D
6/12 anonim válasza:
a renátáról az orrsövényferdülésre asszociálok.
8/12 anonim válasza:
Nem tetszik,Barbinak lehet becézni...
9/12 anonim válasza:
nekem tetszik, általában szép csaj jut róla eszembe
10/12 anonim válasza:
nekem tetszik :) ez a 3.nevem :-D es a gyerekemnek is szivesen adnam :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!