Baba1999 kérdése:
Nektek tetszik a Roxána név?
Figyelt kérdés
Csak mert engem Roxánának hívnak, becenevem:Rona, azért nem Roxi, mert az olyan kutyanévnek hat, és nem tetszik!
Kíváncsi lennék a véleményetekre:)
18/L
2013. okt. 24. 15:29
11/13 anonim válasza:
1-es, nem R betűvel kezdődik a vezetékneve? :) Én is ismerek egyet, aki Roxynak hívatja magát.... :)
12/13 A kérdező kommentje:
Attól, mert valaki Roxána, mert a szülei ezt a nevet adták neki, még nem muszáj ri***nak lennie, te tudatlan:*
2013. nov. 19. 16:06
13/13 anonim válasza:
Szia! Húh régi kérdés, de muszáj vagyok válaszolni. Szerintem a neved több mint különleges, én a kislányomnak is a Roxána nevet szeretném adni majd:))) Az x-től csak még különlegesebb, és szerintem tekintélyt parancsolóan hangzik. Egy szóval, gyönyörű és ritka a neved, szeresd szerintem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!